eur:
394.85
usd:
367.77
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó

Fucsovics a főtábla küszöbén

Fucsovics Márton bejutott a 2,4 millió euró összdíjazású bécsi keménypályás férfi tenisztorna selejtezőjének a második fordulójába.

A világranglistán 69. magyar játékos csaknem háromhetes kihagyás után tért vissza, miután kikúrálta részleges izomsérülését. Szombaton a fehérorosz Jegor Geraszimov várt rá a kvalifikáció nyitókörében, akit legyőzött eddigi egyetlen találkozójukon öt évvel ezelőtt a bergamói challenger-versenyen.

A második csatában az MTK teniszezője hamar elvette 98. helyen álló riválisa adogatását, aki viszont rögtön visszabrékelt. A magyar játékos 3:4 után soorzatban három gémet nyert - ezzel hozta a nyitószettet -, majd a folytatásban 0:1-nél egy hatos szériával besöpörte a meccset, amely 1 óra 10 percig tartott. A főtáblára jutásért az olasz Stefano Travaglia (83.) lesz az ellenfél vasárnap.

A 27 éves Fucsovics kellemes emlékeket őrizhet a Stadthalléról, ugyanis tavaly a főtáblán a kanadai Felix Auger-Aliassime-t és az olasz Fabio Fogninit legyőzve a negyeddöntőig menetelt Bécsben.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×