eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Az OSC könnyedén nyerte második mérkőzését

A magyar bajnoki ezüstérmes OSC második mérkőzését is megnyerte a vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében: az újbudai együttes szombaton a vendég német Waspo Hannover fölött diadalmaskodott 19-10-re.

Az újbudai együttes a nyitókörben a Mladost Zagrebet győzte le hazai pályán, és most újra saját közönsége előtt bizonyíthatott. Mondhatni kötelezően sikert kellett aratnia, a Waspo Hannover ugyanis október 9-én a címvédő Ferencváros vendégeként is csak egy negyedig tudott egyenrangú partner lenni.

Gyakorlatilag ezen a találkozón is ez a forgatókönyv érvényesült, a második játékrésztől kezdve az történt a vízben, amit az OSC akart és végül könnyedén nyert.

A magyar csapat legeredményesebb játékosa Manhercz Krisztián volt öt góllal.

A harmadik fordulóban az OSC a Dinamo Tbiliszi otthonába látogat.

korábban:

FTC-Telekom Waterpolo - CN Marseille (francia) 13-7 (3-0, 4-2, 2-1, 4-4)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×