eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettessel tartott közös sajtótájékoztatón a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja működését.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy bejelentést tett Hosszú Katinka

Hosszú Katinka közölte, hogy az ősszel induló International Swimming League-ben az Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes Milák Kristóf is a csapata, az Team Iron színeiben versenyez.

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy Milák Kristóf is a Team Iron csapatát erősíti az októberben induló International Swimming League-ben! Kristófnak nemcsak a pillangóúszása, de a sokoldalúsága is sokat fog hozzátenni a csapat sikeréhez! Üdv a csapatban!” - írta.

Korábban Verrasztó Dávidot is "leigazolta" Hosszú Katinka több más külföldi klasszis mellett.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×