eur:
395.55
usd:
360.5
bux:
71673.12
2024. augusztus 16. péntek Ábrahám
Csertői Aurél, a Paks vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Paksi FC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2018. március 31-én. A Paks 3-2-re győzött.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Megvan a nyári holtszezon első edzőváltása

Távozott posztjáról Csertői Aurél, a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap befejeződött idényében nyolcadik Paksi FC vezetőedzője.

A klub közleménye szerint a szakemberrel közös megegyezéssel bontottak szerződést.

Az 53 éves tréner 2014 januárjában vette át az együttest, 1958 napig ült a kispadon, 187 mérkőzésen 68 győzelmet szerzett a csapattal 54 döntetlen és 65 vereség mellett.

Csertői vezetésével a Paks stabil középcsapatként szerepelt az élvonalban, egy 11. hely után sorrendben az ötödik, a hetedik, megint az ötödik, és ismét a hetedik lett a mostani nyolcadik hely előtt.

Utódjáról egyelőre nem közölt információkat a klub.

Címlapról ajánljuk

Megkéselték a spanyol futballfenomén apját

Három embert letartóztattak, egyet még keresnek azt követően, hogy megkéselték a labdarúgó-Eb spanyol tinisztárjának édesapját. A férfit a Barcelonához közeli Mataróban, egy parkolóban támadták meg.
VIDEÓ
Fontos rendelet jött a Paksi Atomerőműnek, ami lazítja a Duna vízhőmérsékleti korlátját

Fontos rendelet jött a Paksi Atomerőműnek, ami lazítja a Duna vízhőmérsékleti korlátját

Miután július végén társadalmi egyeztetésre bocsátotta az Energiaügyi Minisztérium azt a rendelettervezetet, amely miniszteri engedéllyel átléphetővé tenné a 30 fokos vízhőmérsékleti korlátot a Dunán a Paksi Atomerőműnél, a csütörtök éjjeli Magyar Közlönyben meg is jelent az erről szóló miniszteri rendelet. Ez már péntektől hatályba lép, így ha a villamosenergia ellátásbiztonsági helyzet indokolttá teszi, akkor akár már holnap lazíthat Lantos Csaba energiaügyi miniszter az eddigi korlátozáson, hiszen csütörtökön megint le kellett terhelni az atomerőművet a vízhőfok miatt, és közben megint extrém magas áramárak alakultak ki a nagykereskedelmi piacon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×