eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United vezetőedzője, miután csapata győzött a Tottenham Hotspur ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2019. január 13-i mérkőzésén a londoni Wembley Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Solskjaer marad a Manchester United kispadján

A Manchester United futballcsapata véglegesítette Ole Gunnar Solskjaer menedzser kinevezését. A norvég szakvezető hároméves szerződést kapott.

A 45 éves edző decemberben vette át José Mourinhótól a csapat irányítását, szerződése az idény végéig szólt, ezt hosszabbították most meg.

A manchesteri gárda irányításával 14 meccset nyert, és két döntetlen mellett háromszor kapott ki. Az együttes a PSG-t drámai csatában kiejtve bejutott a BL negyeddöntőjébe, és 11 pontos hátrányát kettőre csökkentette a jövő évi BL-indulást garantáló negyedik helyért.

Solskjaer játékosként 11 évig szolgálta a Unitedet, és ő szerezte a győztes gólt az 1999-es BL-döntőben.

"Már az első napon otthon éreztem magam. Megtiszteltetés volt a Manchester United játékosának lenni, ahogy most az edzőjének is. Fantasztikus volt az első néhány hónap, mindig erről a munkáról álmodtam, bízom benne, hogy folytatni tudjuk a sikeres szereplésünket, megérdemli a szurkolótáborunk" - nyilatkozta Solskjaer, aki csatárként 1996 és 2007 között 366 mérkőzésen 126 gólt szerzett a manchesteri együttesben.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×