eur:
394.5
usd:
364.46
bux:
71150.53
2024. július 8. hétfő Ellák
A győri Nora Mörk (j) a női kézilabda Bajnokok Ligája hatodik fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - Brest Bretagne (francia) mérkőzésén a győri Audi Arénában 2017. november 18-án.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Eldőlt a Győr világklasszisának sorsa

Elhagyja a Győrt, és nyáron a a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatához igazol Nora Mörk.

A térdsérülésből lábadozó jobbáltövő azt mondta, örül, hogy megszületett a megállapodás a román együttessel: két évre a CSM Bucuresti játékosa lesz.

"Megkönnyebbültem, hogy biztos a jövőm.

Nagyon jó ajánlatot kaptam, jobbat, mint Győrben,

de nem a pénz miatt éreztem kihagyhatatlannak a lehetőséget. Őrülten jó csapat formálódik Bukarestben, amelynek minden esélye meglehet a Bajnokok Ligája-győzelemre. Szerintem itt lesz a legjobb esélyem a végső győzelemre” – mondta a norvég Tv2-nek Nora Mörk, a nyilatkozatot a Nemzeti Sport Online szemlézte.

„Szép időszakot töltöttem a Győrnél, de a sérüléseim után megváltozott valami.

Marasztaltak, de előbb szerettek volna újra a pályán játszani látni, de úgy éreztem, nekem már nem kell semmit bizonyítanom.”

Elárulta, hogy a világ legjobb csapatai mind ajánlatot tettek neki. „Sok jó ajánlat érkezett, Európa négy-öt legjobb együttese is szeretett volna a soraiban tudni. Amikor a sérülésem alatt kicsit elkezdtem magamban is kételkedni, jó megerősítést jelentett, hogy ilyen sok helyről akarnak. Nemcsak arról van szó, hogy az olimpia előtt egy évvel klubot váltok, hanem egy új kezdet, egy új irány is következik a karrieremben, amire már szükségem volt.”

Mörk hozzátette, várja, hogy Neaguval és Lekiccsel játszhasson együtt.

A Győr korábban bejelentette, hogy szerződtette a bukaresti csapattól Amanda Kurtovicot, aki Mörk válogatottbeli poszttársa.

Címlapról ajánljuk
Németország szerint Európa nyert Franciaországban, de a káosz korszaka jön

Németország szerint Európa nyert Franciaországban, de a káosz korszaka jön

Német kormánypárti és konzervatív ellenzéki visszafogott derűláttással értékelték a francia nemzetgyűlési választások eredményét. Általános megítélés szerint az eredmény jó hír Európának, ugyanakkor Franciaország nehéz időszak előtt áll. Eltérő ugyanakkor Emmanuel Macron szerepének megítélése.

Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.09. kedd, 18:00
Kalas Vivien
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense
Vegyes zárás az amerikai tőzsdéken

Vegyes zárás az amerikai tőzsdéken

Jelentősen alulteljesítő ma az egyébként vegyes európai hangulatban a magyar tőzsde, miután a kormányinfón ma bejelentették, hogy új különadókat vezet be a kormány. A bankszektorban nem változik a bankadó mértéke, de megemelik a tranzakciós illetéket és "devizaváltási illeték" néven egy teljesen új adót is kivetnek. "Az energiaszektorra és a multinacionális cégekre kivetett extraprofitadó – ide értve a kiskereskedelmi adót is – nem csökken" - derült ki a mai kormányinfón. A bejelentések hatására nem meglepő módon esik az OTP és a Mol árfolyama.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×