eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Danyiil Kvjat, a Toro Rosso orosz versenyzője teszteli versenyautóját a montmelói versenypályán 2019. február 20-án. A Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó nagydíját március 17-én rendezik Melbourne-ben.
Nyitókép: MTI/AP/Joan Monfort

Räikkönen mindenkit megvert, egyvalaki mégis túljárt az eszén

Az Alfa Romeo veterán exvilágbajnok pilótája borsot tört korábbi kenyéradója, a Ferrari orra alá, de Kvjat őt is megtréfálta.

Kimi Raikkönen törte meg a Ferrari egyeduralmát az eddigi barcelonai tesztnapokon - derül ki a Formula.hu edzés végi összeállításából. A finn nemcsak (majdnem) a leggyorsabb volt szerdán, de a legtöbb kört is ő tette meg - már nem a Ferrari, hanem az Alfa Romeo volánja mögött.

Az edzés során sokáig ő is állt az élen - és nem a Barcelonában idén igen domináns Ferrarik -, a leglágyabb gumikeveréken meg is futotta a leggyorsabb kört, ám 15 perccel az edzésnap vége előtt némileg váratlanul jött az addig is biztató időket autózó Danyiil Kvjat (Honda), és edzésrekorddal letaszította őt az első helyről.

A Haas kedd után a szerdai napon is megállt (kétszer is), az amerikai csapatnál ez komoly gondot okoz.

A McLaren az első két napot követően szerdán már kevésbé volt versenyképes, Carlos Sainz volt a gyorsabb, 9. helyen zárt.

A mercedesesek nem tették nagyon tönkre az autót, mert bár 188 kört mentek együtt, ezt nem igazán gyors tempóban tette az elmúlt 5 év bajnok konstrukciója.

A Williams eddig 23 kört tett meg - elkéstek a tesztről -, de csütörtökön reggel 9-től (az első edzéshét utolsó napján) végre élesben is kocsiba ül a visszatérő lengyel Robert Kubica.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×