eur:
394.54
usd:
364.48
bux:
71150.53
2024. július 8. hétfő Ellák
Vuko Borozan (k), a macedón Vardar Szkopje játékosa, valamint a veszprémi Rene Toft Hansen (b) és Nagy László (j) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójában játszott Telekom Veszprém - Vardar Szkopje mérkőzésen a Veszprém Arénában 2018. szeptember 29-én. A macedón csapat 27-25-re győzött.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Neves edző érkezett Veszprémbe

A Ljubomir Vranjes lehetséges utódjának tartott spanyol David Davis hétfőn megérkezett Veszprémbe - írja az SzPress Hírügynökség.

Hétfőn Veszprémbe érkezett, és az éjszakát a Séd patak partján található Betekints Wellness és Konferenciahotelben töltötte David Davis, akiről napok óta az a hír járja, hogy ő lehet a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának új edzője. A veszprémi klub hosszú évek óta ebben a szállodában helyezi el a vendégcsapatokat és a játékvezetőket.

Az SzPress Hírszolgálat arról is értesült, hogy a 41 éves spanyol szakember – aki jelenleg az egyiptomi férfiválogatott szövetségi kapitánya– kedden már el is utazik Magyarországról.

Vranjes felmentése után a csapatot megbízott edzőként Gulyás István irányította az elmúlt hétvégén Bresztben, és egygólos győzelmet aratott.

Címlapról ajánljuk
Németország szerint Európa nyert Franciaországban, de a káosz korszaka jön

Németország szerint Európa nyert Franciaországban, de a káosz korszaka jön

Német kormánypárti és konzervatív ellenzéki visszafogott derűláttással értékelték a francia nemzetgyűlési választások eredményét. Általános megítélés szerint az eredmény jó hír Európának, ugyanakkor Franciaország nehéz időszak előtt áll. Eltérő ugyanakkor Emmanuel Macron szerepének megítélése.

Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.09. kedd, 18:00
Kalas Vivien
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×