eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Zidane kiakadt a Barcelona elleni meccs után

Zidane Ronaldo kiállítása miatt bosszús, Busquets szerint a Barcelonának igazolnia kell.

Zinédine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője csak Cristiano Ronaldo kiállítása miatt bosszús a spanyol Szuperkupa első mérkőzését követően, amelyen együttese 3-1-re nyert a Barcelona vendégeként.

"Nagyszerűen játszottunk. Ami bosszantó számomra, az Cristiano kiállítása" - mondta Zidane, aki szerint a négyszeres aranylabdás portugállal szemben elkövetett szabálytalanság talán valóban nem ért büntetőt,

de a műesésért kiosztott második sárga lapot "kicsit erősnek" tartja.

"Boldogok vagyunk, de a párharc nem ért véget" - utalt a francia szakember a madridi visszavágóra, amelyet szerdán 23 órától rendeznek a Santiago Bernabéu stadionban.

A Barcelona kispadján tétmérkőzésen ezzel a vereséggel mutatkozott be Ernesto Valverde.

"Nem szeretünk veszíteni, különösen a Real Madrid ellen, és különösen egy trófeáért vívott összecsapáson" - nyilatkozta Valverde.

A Barcelona edzője szerint "fájdalmat okozott" nekik a kétgólos hazai vereség,

de "össze kell fogniuk", hogy felkészüljenek a következő mérkőzésre, ami a Szuperkupa második, egyben záró felvonása lesz.

Sergio Busquets, a Barcelona válogatott középpályása Valverdénél konkrétabban vonta le a találkozó tanulságait: "a csapatot meg kell újítani, és kétség sem férhet ahhoz, hogy új játékosokat kell igazolnunk".

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×