eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Újabb fordulat Cristiano Ronaldo ügyében

Újabb fordulat Cristiano Ronaldo ügyében

A spanyol AS hírportál forrásai szerint Cristiano Ronaldo arról tájékoztatta a Real Madrid vezetőségét, hogy maradni szeretne a királyi gárdánál.

A portugál klasszisnak nagy világverseny híján sincs eseménymentes nyara, hiszen amellett, hogy ikrei születtek, körülbelül egy hónappal ezelőtt megvádolták adócsalással is. Az ügyészség szerint a portugál sztár 2011 és 2014 között 14,76 millió euró (4,5 milliárd forint) adót nem fizetett be az államkasszába, ráadásul mindezt tudatosan tette: egy üzleti vállalkozás segítségével szándékosan rejtette el a személyéhez fűződő kereskedelmi jogok értékesítéséből származó jövedelmét.

Habár Ronaldo ártatlannak vallotta magát és csapata, a Real Madrid is kiállt mellette, CR (állítólag) azt mondta, elhagyja a klubot, sőt talán az országot is.

Mostanra lenyugodtak a kedélyek, és a portugál gólzsák arra jutott, szeretne maradni, sőt nagyon tetszik neki a Real Madrid idei nyári tevékenysége a játékospiacon.

Meghallgatását a bíróság július 31-ére tűzte ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×