eur:
397.62
usd:
358.4
bux:
74128.79
2024. október 1. kedd Malvin

Még nem égnek örömtüzek a Fradinál

A Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) tájékoztatása szerint két cég is befizette határidőre a 400 millió forintos ajánlattételi biztosítékot az FTC által használt hat plusz két hektáros ingatlanegyüttes értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban. Az ajánlattételi határidő december 17-én jár le. Rieb György, a Ferencvárosi Torna Club elnöke kiemelte: még nem gyújtanak örömtüzeket.

A 400 millió forintos ajánlattételi biztosíték befizetése ad jogot arra, hogy a jelentkezők december 17-ig beadják a pályázatot az Üllői úti hat plusz két hektáros ingatlanegyüttes értékesítésére kiírt nyilvános tenderen - mondta az InfoRádiónak Rieb György, az FTC elnöke.

A sportvezető kifejtette: örül annak, hogy két jelentkező is akadt, de ez még nem jelenti azt, hogy örömtüzeket gyújtanak. Hozzátette: erre a KVI eredményhirdetése után lesz lehetőség.

Rieb György kiemelte: hivatalosan nem tudja, hogy ki a két jelentkező. Az egyik szinte biztosan a Kevin McCabe által vezetett brit cég magyarországi irodája, míg a másik cég a korábban pályázó belga társaság helyett egy lengyel vállalat lehet.

A KVI ötödik alkalommal írt ki pályázatot az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanegyüttesének értékesítésére.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Hajnalban bejelentette Jeruzsálem, hogy betörtek Libanonba az izraeli katonák. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×