eur:
394.52
usd:
354.94
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Vieira: "Materazzival le nem ülnék egy asztalhoz!"

Miután Marco Materazzi - egy hétfőn az olasz televízióban adásba került műsorban - elárulta, mit is mondott valójában Zinedine Zidane-nak, Franciaországban nagy a felháborodás.

Az olasz védő bevallotta, hogy először megrángatta Zidane mezét. Erre a francia csapatkapitány azt mondta neki, hogy "Ha kell a mezem, a meccs után megkapod." Erre Materazzi így válaszolt: "Inkább a céda nővéred kellene."

Zinedine Zidane-t, szinte aznap, amikor nyilvánosságra került Materazzi "vallomása", a Journal du Dimanche nevű, nevéből következően vasárnapi újság Franciaország legkedveltebb emberének választotta. A szavazás jelezte: "Zizou" nem veszített a népszerűségéből.

Materazzi ellenben közutálatnak örvend Franciaországban, még a játékosok körében is. Sőt: utálja őt Patrick Vieira is, aki egyébként klubtársa a milánói Interben.

Vieira a TF1-nek, a francia közszolgálati televíziónak adott interjújában szó szerint azt mondta: "Materazzi kiváló játékos, aki remekül játszott a világbajnokságon, s gólt fejelt a döntőben. Vannak, akik szeretik, s olyanok is, akik utálják. A magam részéről csak annyit akarok ezzel kapcsolatban mondani, hogy soha nem ülnék le vele egy asztalhoz."

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×