eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga

Buffon újabb sérülése

A Juventus válogatott futballistája alig épült fel többhónapos vállsérüléséből, ezúttal a lábujja sérült meg edzés közben. A kapus helyettesére, Abbiatira nem lehet panasz.

Az orvosi vizsgálatok alapján biztosnak tűnik, hogy Buffon idén már nem védhet, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor január 7-én, csapata Palermo elleni bajnoki mérkőzésén már számíthat rá Marcello Lippi vezetőedző.

A világ egyik legjobb kapusának tartott Buffon a mostani szezonban eddig mindössze egyszer, a két héttel ezelőtti, Fiorentina elleni Olasz Kupa-mérkőzésen léphetett pályára.

Miután a válogatott klasszis augusztus 14-én, a Berlusconi Kupán a Milant erősítő brazil Kaká belépője nyomán sérült meg, a milánóiak kölcsönadták második számú kapusukat, Abbiatit a Juventusnak.

Abbiatival eddig elégedettek Torinóban, mert a Juventus a Bajnokok Ligájában csoportgyőztesként jutott a nyolcaddöntőbe, míg az olasz bajnokságban 14 győzelem mellett mindössze egyszer veszített. A címvédő gárda egyetlen veresége éppen a Milan elleni 3-0-ás kudarc volt.

A rangadó elbukása érdemben nem változtatta meg a bajnokság menetét, hiszen a Milan 11 ponttal a torinóiak mögött már csak a negyedik helyen áll a tabellán. Mivel a második Inter és a harmadik Fiorentina hátránya egyaránt 10 pont a Juventusszal szemben, a szakértők többsége már lefutottnak tekinti a Serie A aranyérméért zajló csatát.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

Muhari Eszter harmadik, megvan az első magyar érem Párizsban!

A 21 éves Muhari Eszter 15-14-re legyőzte az észt Nelli Differtet, s ezzel bronzérmes lett a párizsi olimpia női párbajtőr egyéni számában. A nap során öt asszójából négyet megnyert, élete eddigi legnagyobb sikerét érte el.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tartott előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×