eur:
394.96
usd:
367.32
bux:
71490.06
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Wikipédia/United Press International

Különleges ereklyét is hoznak a budapesti Országos Beatles Találkozóra

Immár negyedik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az esemény, amelynek fővédnöke Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, vasárnap lesz az óbudai Kobuci Kertben.

Az egész délutánon és estén át tartó családbarát rendezvényen minden a Beatles körül fog forogni, a 18 év alatti Beatles-rajongók ingyen vehetnek részt a koncerteken és programokon - közölték a szervezők.

A rendezvényen a legnépszerűbb hazai Beatles emlékzenekar, a Bits ad koncertblokkokat. A csapat megemlékezik az idén 50 éves Abbey Road nagylemezről, emellett vendégművészek és meglepetésvendégek is színesítik a rendezvényt. A mini Beatles fesztivált este koncert zárja.

A Beatles-találkozón egy mini-gitárkiállításon megtekinthető lesz John Lennon első gitárja.

A rendezvényen a Höfner gitárgyár nemzetközi életműdíját veheti át Szörényi Levente és Szörényi Szabolcs, az Illés és a Fonográf együttes egykori tagjai. A világhírű gyártó hangszerein játszott korábban Paul McCartney és a Szörényi testvérpár. Egy nyereményjáték keretében gazdára talál egy eredeti Beatles basszusgitár is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Idén 5 éves a Sustainable World konferencia - Mutatjuk, honnan indultunk

Idén 5 éves a Sustainable World konferencia - Mutatjuk, honnan indultunk

Ötödik alkalommal rendezzük meg a Sustainable World konferenciát. Először 2020-ban rajtolt el a fenntarthatósági üzleti rendezvényünk nehezített pályán, hiszen a járványhelyzet miatt kizárólag az előadók vehettek részt fizikailag a rendezvényen. A hibrid - online és fizikailag is megtartott - rendezvény lendületét azonban ez sem vehette el, hiszen egyre több vállalatnak, intézménynek és egyénnek fontos a zöld átállás és a fenntarthatóság, amit jól mutat, hogy 6-7 témakört lefedve, egy fenntarthatósági iparági konferenciává nőtte ki magát a Portfolio-s berkekben csak "Susinak" becézett rendezvény. Készülve a következő, szeptember 4-i alkalomra, egy összefoglaló cikksorozattal jelentkezünk az elmúlt évek legfontosabb idézeteiből, témáiból. Lássuk, mivel foglalkoztunk 2020-ban az első fenntarthatósági konferenciánkon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 12:45
×
×
×
×