eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Új tulajdonoshoz került a Fidelio.hu

A Fidelióban továbbra is elérhető lesz a részletes budapesti színházi és koncertműsor, míg a Fidelio.hu országosan közli a programokat.

Az egyik legnagyobb hazai kulturális portál, a 15 éves Fidelio.hu, a portálhoz tartozó nyomtatott Fidelio Magazin, valamint a KULT50 kiadvány idén december 1-től a Programmagazin Kiadó Kft.-nél folytatják a működésüket. (A korábbi tulajdonos a PORT.hu Kiadó Kft. volt.) A portált és a lapokat készítő szakemberek ugyanazok maradnak.

A tulajdonosváltással párhuzamosan megkezdődött a portál és a magazin külső és belső megújulásának előkészítése. A tervek között szerepel a jelenlegi rovatok bővítése, különös tekintettel a könyves tartalomra. A nyomtatott kiadványban hamarosan láthatók is ezek a változások: a december közepén megjelenő, 2018. januári lapszám már az új dizájnnal jelentkezik. Elindul Színház után nevű rovatuk is gasztronómiai és a szórakozással kapcsolatos egyéb ajánlatokkal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×