eur:
391.39
usd:
359.21
bux:
72730.44
2024. július 16. kedd Valter
Nyitókép: unsplash.com

Megszűnik a legolcsóbb csomag a Netflixen

Több kanadai és brit felhasználót is értesített a streamingszolgáltató, hogy válasszon másik előfizetést.

A Reddit közösségi oldalon több Netflix-felhasználó is jelezte, hogy tájékoztatták őket az általuk is használt legolcsóbb előfizetési csomag megszűnéséről, és ha továbbra is néznék a Netflix filmjeit, akkor más konstrukciót kell választaniuk – írja a Portfolio.

Az érintett előfizetés egy eszközre elérhető, HD minőségű lejátszást biztosít a felhasználóknak, az Egyesült Államokban havi 11,99 dollárért (Magyarországon 2490 forintért). Aki a kivezetést követően is szeretne Netflix hozzáféréssel rendelkezni, annak ezentúl a full HD-s 15,99 dolláros (3490 forintos), vagy az UHD-s 22,99 dolláros (4490 forintos) opciót kell választania. Ezeken kívül, a tengerentúlon és néhány más országban van lehetőség olcsóbb, reklámokkal megtűzdelt csomagot is választani.

A Netflix eddig zömével Kanadában és az Egyesült Királyságban értesítette a felhasználóit a változásokról, de év elején tett bejelentései alapján várhatóan mindenhol kivezeti a legolcsóbb csomagját.

A szolgáltató a jövőben ingyenes, reklámokkal ellátott előfizetési opciót szeretne bevezetni több ázsiai és európai országban – köztük akár Magyarországon is.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nem lennék meglepve, ha a merénylő nem magányos farkas lenne

A Donald Trump körül dolgozó biztonsági emberek jól reagáltak, de a távolabbi védelem hibázhatott, hogy fegyverrel a volt elnök közelébe kerülhetett a támadó – mondta el az InfoRádió Reggelinfó című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 14. 17:04
×
×
×
×