eur:
396.21
usd:
354.7
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
A 2020. május 10-én közreadott képen Jens Lehmann német labdarúgókapus, a német labdarúgó-válogatott korábbi első számú kapusa a német Sport Bild díjátadó ünnepségén Hamburgban 2019. augusztus 19-én. Jürgen Klinsmann távozását követően Lehmann veszi át a helyét a berlini Hertha BSC futballklub felügyelőbizottságában.
Nyitókép: MTI/EPA/Focke Strangmann

Teljesen részegen vezetett a német válogatott kapus

A szondát sem tudta megfújni, amikor igazoltatták.

Jens Lehmanntól végül vérmintát vettek vasárnap, aminek még nincs meg az eredménye. A rendőrök szerint az is csoda, hogy lábon bírt maradni.

Ittasan próbált hazavezetni a müncheni Oktoberfest után Jens Lehmann, az Arsenal és a német labdarúgó-válogatott egykori kapusa, írja a szeretlekmagyarorszag.hu a Bild cikkére hivatkozva.

Az 54 éves focista több korsó sör elfogyasztása után olyan jó hangulatba került vasárnap, hogy a padokon táncolt. Az este folyamán azonban autóba ült, és elindult haza, de a rendőrök megállították, és mivel már az alkoholteszt előtt észrevették, hogy erősen imbolyog és erős alkoholszagot áraszt, nem volt kérdéseses a szondáztatás sem.

A korábbi 61-szeres válogatott kapus annyira részeg volt, hogy nem tudta megfelelően megfújni a készüléket. Többszöri próbálkozás után végül vérmintát vettek tőle, hogy kiderítsék az alkoholszintjét. Az eredmény még várat magára, de elővigyázatosságból a rendőrök azonnal bevonták a jogosítványát.

Ez az eset nem az első alkalom, amikor Lehmann a hatóságokkal került összetűzésbe. Korábban már elítélték egy incidens miatt, amikor láncfűrésszel fenyegette meg a szomszédját. Azért az ügyért tavaly 420 ezer eurós (kb. 166 millió forint) pénzbírságot kellett fizetnie.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×