eur:
394.99
usd:
367.7
bux:
71434.01
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Pexels.com

Felszállás után kiszakadt az utasszállító törzsének egy része – videó

Az Oregon állambeli Portlandből repült volna Ontarióba az Alaska Airlines egyik gépe, de röviddel az indulás után visszafordulni kényszerült, mivel a repülőgép törzsének egy része kiszakadt. Az utasok és a személyzet tagjai nem sérültek meg.

Péntek este indult volna útnak az Alaska Airlines egyik gépe Oregon államból Kaliforniába, de már a levegőbe emelkedésnél problémába ütközött, mivel a repülő egyik oldala egyszerűen levált a a géptestről – idézi az NBC News beszámolóját az Index.

A gépen 174 utas és 6 személyzeti tag utazott, de senki nem sérült meg az esetben. Az utasok közül többen is lefotózták, levideózták a történteket. A felvételeiken jól látható, hogy a gép egyik panele teljesen kiszakadt a járműből.

A légitársaság biztonsági és műszaki munkatársai jelenleg is vizsgálják az incidens körülményeit, és próbálják kideríteni, mi okozhatta a panel kiszakadását – olvasható.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×