eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Piper PA-18 Super Cub típusú sportrepülőgép. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

A strandra szállt le egy repülő, hatalmas csobbanás lett belőle - videó

Egy sportrepülőgép landolt a strandolók szeme láttára közvetlenül a part előtt.

A BBC adta közre azt a videót, ami egy nem mindennapi kényszerleszállásról készült. A Piper PA-18 típusú sportgép pilótája a kanadai New Hampshire tengerparti strandja felett, egy légi hirdetést húzott maga után, amikor valami baj történhetett.

A szemtanúk szerint a pilóta előbb leoldotta a vontatott molinót, majd gyorsan süllyedni kezdett a géppel. A végén megpróbált egészen a part közelében, a vízre szállni. Valószínűleg azért nem fövenyen ért földet, mert az tele volt fürdőzőkkel.

A landolás azonban nem sikerült hibátlanul, mert a futómű elakadt a vízben és a gép átvágódott. A pilótakabin a víz alá került, így a pilóta élete is veszélyben forgott. Ezért a strandon szolgálatot teljesítő vízimentők azonnal a segítségére siettek és partra húzták a bajbajutott repülőgép-vezetőt.

A pilóta végül is sértetlenül úszta meg a terven kívüli fürdőzést, a hatóságok pedig vizsgálják, mi okozhatta a balesetet.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×