eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kamilla cornwalli hercegnő, Károly walesi herceg, brit trónörökös felesége, Károly herceg, II. Erzsébet brit uralkodó, Katalin cambridge-i hercegnő, Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fiának felesége, Vilmos herceg, valamint a három gyermekük, Lajos herceg, Sarolta hercegnő és György herceg (b-j) megtekinti a királynő trónra lépésének 70. évfordulója alkalmából tartott  hagyományos zászlós díszszemlét (Trooping the Colour) a londoni uralkodói rezidencia, a Buckingham-palota erkélyén 2022. június 2-án. A platinajubileum alkalmából június 2-5. között utcabálokkal és látványos parádékkal köszöntik a 96 éves királynőt, aki édesapja, VI. György király halálának napján, 1952. február 6-án lépett az Egyesült Királyság trónjára.
Nyitókép: MTI/AP/Pool/PA/Aaron Chown

Elköltözik Vilmos herceg és Katalin hercegné

Közelebb akarnak élni a Windsorba visszavonuló II. Erzsébethez.

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné úgy döntött, hogy elköltöznek a gyerekekkel együtt a jelenlegi otthonukból. Eddig Cambridge hercege és hercegnéje Kensingtonban élt, most azonban a pár úgy döntött, hogy a windsori birtokon található Adelaide Cottage nevű birtokot választja. A pár a 96 esztendős II. Erzsébet királynő közelében szeretne élni, ami a családnak új környezetet, a királyi csemetéknek pedig új iskolát jelent – írja a hirado.hu.

II. Erzsébet pár hónapja hagyta el a londoni Buckingham-palotát és a jövőben Windsorból látja el királynői kötelezettségeit. A családhoz közelálló források szerint az idős királynő egészségi állapotára való tekintettel határozott úgy Vilmos és családja, hogy a közelébe költöznek, hogy bármikor segíthessenek, ha szükséges.

A gyerekek is új környezetbe kerülnek, így izgalmas időszak vár a 8 éves György hercegre, a 7 éves Sarolta hercegnőre és a 4 éves Lajos hercegre is.

A költözéssel a teljes család közelebb kerül egymáshoz. Katalin szülei, Mike és Carole is csak néhány kilométerre lesznek a hercegi pár leendő otthonától.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×