eur:
394.88
usd:
367.84
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Forrás: Aviation Herald

Hirtelen leesett a légnyomás a Prága–Bukarest légi járaton

Ki is nyíltak az oxigénmaszkok.

A Blue Air Boeing 737-500 típusú gépe Prágából Bukarestbe tartott, és a Kárpátok felett repült 35 ezer láb (10 668 méter) magasan, amikor hirtelen lecsökkent a nyomás az utastérben. A személyzet azonnal csökkentette a repülési magasságot 7 ezer lábra (2133 méter), és folytatta útját Bukarest felé, ahol rendben leszállt – írja az Aviation Herald alapján az Origo.

Az oxigénmaszkok kioldódtak, de előtte egy furcsa hangot hallottak az utasok a gép hátuljából.

Az egyik utas a Boardinpass.ro lapnak elmondta, hogy hirtelen lecsökkent a nyomás kabinban, és még a nyilatkozatkor is fájt a füle emiatt. Néhány utas azt mondta az Aviation Heraldnak, hogy nem működött az oxigénmaszkja. Azt is elmondták, hogy repülő hátuljából érkező zaj után meleg levegőt éreztek égett szaggal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ralizik a Tesla, csúcstámadásban a Nasdaq

Ralizik a Tesla, csúcstámadásban a Nasdaq

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×