eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Washington, 2017. november 21.Melania Trump, Donald Trump amerikai elnök felesége a fia, Barron Trump társaságában átveszi a Fehér Ház karácsonyfáját a washingtoni elnöki rezidencia előtt 2017. november 20-án. A Wisconsin államban nevelt fát a Kék szobában állítják fel. (MTI/EPA/Michael Reynolds)
Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

Pozitív volt a vírustesztje Donald Trump legkisebb fiának is

Ezt a 14 éves fiú édesanyja, Melania Trump jelentette be a Twitteren, a first lady azt is közölte, hogy a fiú már jól van, az újabb vírustesztje már negatív.

Melania Trump azt követően szólt a fiáról, hogy az iowai kampánykörútra induló Donald Trumpot a fiáról kérdezték az újságírók.

"Mindenkit arra bíztatok, hogy továbbra is a lehető legegészségesebb életet élje" - írta a mikroblogban a first lady. Kiegyensúlyozott táplálkozást, friss levegőt és vitaminokat javasolt, mert szerinte mindez hozzájárul a jó egészség megőrzéséhez.

Bejegyzésében Melania Trump fontosnak tartotta az együttérzést és az alázatos, szerény viselkedést. Mint fogalmazott: betegsége idején sokat gondolt a vírusfertőzéssel szenvedő amerikaiak százezreire.

Melania Trumpnál és az elnöknél október 1-jén egyszerre mutatták ki a koronavírus-fertőzést, de míg Donald Trumpot kórházban kezelték pár napig, addig a first ladynél a kórnak enyhe tünetei voltak, nem szorult kórházi ápolásra, nem kapott antitest-kezelést sem. Október elején Barron Trump vírustesztje negatív volt, majd a pár nappal később elvégzett újabb teszt már pozitív lett.

Az Egyesült Államokban csaknem nyolcmillió embernél állapították meg a vírusfertőzést, és a koronavírus okozta Covid-19 és szövődményei több mint 200 ezer halálos áldozatot követeltek.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×