eur:
387.73
usd:
357.77
bux:
68109.76
2024. május 17. péntek Paszkál
2019. március 9-én a Bayern München ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott müncheni mérkőzésen készített kép Bruno Labbadiáról, a VfL Wolfsburg vezetőedzőjéről. 2020. április 9-i német sajtóhírek szerint Labbadia lesz a Hertha BSC új vezetőedzője.
Nyitókép: MTI/EPA/Lukas Barth-Tuttas

A sajtó már tudni véli, ki lesz a Hertha vezetőedzője

A Kicker című újság már tudni véli, ki lesz Alexander Nouri utódja a Hertha BSC labdarúgócsapatánál.

A Kicker című újság értesülése szerint szerda este született meg a döntés, Bruno Labbadiára esett a választás, a bejelentésre és aláírásra pedig napokon belül sor kerülhet. Az 54 éves Labbadia szerződése 2022-ig szól majd.

Az új tréner 2019 nyara óta munkanélküli volt, legutóbb egy idényt a VfL Wolfsburgnál töltött, de korábban dolgozott a Bayer Leverkusen, a Hamburger SV és a VfB Stuttgart csapatánál is.

Alexander Nouri február 11. óta irányította a fővárosiakat, miután Jürgen Klinsmann vezetőedző mindössze tíz hét után távozott posztjáról. Michael Preetz klubmenedzser március közepén megerősítette, hogy a jelenlegi szakmai stáb megbízatása a szezon végén lejár, vagyis új edzőt keresnek.

A Hertha hétfőn kezdi az edzéseket kis, legfeljebb nyolcfős csoportokban, miután három hétre minden tevékenységét felfüggesztette a koronavírus-járvány miatt. A berliniek a 13. helyen állnak a szünetelő Bundesliga tabelláján.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
Súlyos botrány robbant ki a befolyásos amerikai bíró körül: ennyit az elfogulatlanságról?

Súlyos botrány robbant ki a befolyásos amerikai bíró körül: ennyit az elfogulatlanságról?

A New York Times beszámolója szerint az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának egyik tagja, Samuel Alito kertjében fordítva lengett az amerikai zászló 2021 januárjában. Ebben az időszakban több, Donald Trump "valódi" győzelmét hirdető szimpatizáns is a fordított lobogóval szimbolizálta abba vetett hitét, hogy Joe Biden nem legitim módon lett amerikai elnökké választva. Korábban egy másik főbírót is bírálat ért vélt elfogultsága miatt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×