eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Trump beintett a Rolling Stonesnak

Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns továbbra is felhasználja a Rolling Stones dalait kampányeseményein, bár a zenekar szerdán közleményben kérte, hogy ne tegye ezt.

Trump csütörtök esti rendezvényén is elhangzott a You Can't Always Get What You Want (Nem mindig kaphatod meg, amit akarsz) című Stones-szám.

A New York-i milliárdos az amerikai CNBC tévécsatornának elmondta, hogy joguk van a dalok használatára.

"Sok számot használunk fel, megvannak a jogok, mindig megvásárolom őket" - közölte a CNBC-vel.

Az elnökjelölt-aspiráns, aki rendszerint egy-egy Stones-világsláger ritmusára vonul fel a kampányrendezvények színpadára, a brit zenekarnak arra a levelére válaszolt, melyben kijelentették, sosem adtak engedélyt, hogy Trump kampányában a dalaikat játssza. Azt kérték, "azonnal hagyjon fel zenéjük mindenféle használatával".

A CNBC kérdésére azt is elmondta, hogy se neki, se a stábjának "nincs semmi gondja" az együttessel. "Szeretem Mick Jaggert, szeretem a dalaikat" - hangsúlyozta.

Nemcsak a Stones tiltotta meg Trumpnak, hogy zenéjével kampányoljon, Adele brit popsztár, Steven Tyler, az Aerosmith énekese és Neil Young is tiltakozott dalaik politikai célú használata ellen. Az ő kérésüket Trump tiszteletben tartja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×