eur:
397.97
usd:
359.75
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra

Meglepő kormányszóvivői bejelentés: léteznek a földön kívüli lények

A japán kormány szóvivője szerint a földön kívüli lények igenis léteznek. Macsimura Nobutaka erről szokásos sajtótájékoztatóján beszélt.

A riporterek hangos nevetésben törtek ki, amikor a japán kormány szóvivője az idegen lények létezését megemlítette.

Az ügy előzménye, hogy a kabinet korábban egy nyilatkozatot adott ki, amelyben közölte: nem tud arról, hogy bárhol is azonosítatlan repülő tárgyakat láttak volna.

A közlemény az egyik ellenzéki törvényhozó felvetésére válaszolt, aki nyomozást sürgetett a szerinte folyamatosan érkező UFO-észlelések ügyében.

A kormány csak ilyen sablonos választ tud adni - mondta Macsimura Nobutaka. A szóvivő ezután - nyilvánvalóan viccelődve - hozzátette: személy szerint hisz a földön kívüli lények létezésében.

Nem mondhatok többet, de máskor is örömmel fogadom az ilyen kérdéseket - közölte a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×