eur:
398.2
usd:
359.93
bux:
74189.72
2024. október 1. kedd Malvin

Iszonyatos gyilkosságok: két anya mészárolhatta le saját gyermekeit - videó

Két brutális gyilkosságsorozat rázta meg Németországot. Az egyik esetben öt, a másikban három gyermeket gyilkoltak meg. A rendőrség mindkét esetben a gyerekek anyját gyanúsítja a bűncselekmény elkövetésével.

A Kieltől keletre fekvő Darry falucskában csütörtökön szünetel a tanítás, mert az iskolásokkal lelkipásztorok és pszichológusok foglalkoznak, hogy feloldják az ötszörös gyermekgyilkosság híre által a diákok körében kiváltott általános megrázkódtatást.

A rendőrség közlése szerint Darry egy családi házában feltehetően szörnyű dráma zajlott le: egy 31 éves nő megölte mind az öt fiát. A 3 és 9 év közti gyerekek anyját letartóztatták és jelenleg elmegyógyintézetben ápolják.

A rendőrség közölte, hogy az anya tájékoztatása alapján kezdték meg a nyomozást, amelynek során kiderült, hogy mind az öt kisfiút előbb elkábították, majd megfojtották.

A hatóságok feltételezik, hogy az asszony elmebajos és kényszerképzet hatására követte el borzalmas tettét.

Az ügyről készített német nyelvű videót ide kattintva megtekintheti!

Félrelépését akarta titkolni a gyilkosságokkal

Hasonló bűncselekményről érkezett hír a szászországi Plauenből is. Ott egy 28 éves nőt gyanusítanak három csecsemöjének meggyilkolásával.

A rendőrség közlése szerint az anya alighanem újszülötteinek megölésével akarta eltüntetni félrelépése bizonyítékait. Az időközben őrizetbe vett asszony azt állítja, hogy mindhárom csecsemője holtan született.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

A dél-libanoni offenzívával az lehet az izraeli hadsereg célja, hogy a 60 ezer evakuált embert vissza lehessen költöztetni Észak-Izraelbe, illetve a határ menti zónában lévő demarkációs vonalnál felszámolja a Hezbollah katonai infrastruktúráját – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető kutatója. Tárik Meszár hozzátette: a libanoni kormánynak is érdeke, hogy hosszabb távon demilitarizált övezet legyen a libanoni–izraeli határ.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×