eur:
396.49
usd:
360.11
bux:
71754.33
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Victoria Beckham véresen kemény rémálma

Bármire képes Victoria Beckham, hogy fiai bejussanak a legjobb Los Angeles-i magániskolába. Posh tisztára úgy érzi magát, mint a Született feleségek Bree-je, amikor a végérhetetlen interjúkra készül, hogy bebizonyítsa: ő és David igazi Beverly Hills-i szülők.

A Beckham-család júliusban költözik Los Angeles-be, de Victoria már most kiborult a költözéssel járó stressztől.

A legjobban a beiskoláztatás viseli meg az énekesnőt, aki a legjobb magániskolába, illetve óvodába akarja beíratni a gyerekeit: a nyolcéves Brooklynt, a négy évvel fiatalabb Romeót és a kétéves Cruzt.

Véresen kemény


"Olyan lettem, mint Bree. Véresen kemény bejutni egy Beverly Hills-i magániskolába. Az ember úgy érzi magát, mint ha bíróság előtt állna" - panaszkodott Victoria, akinek meg kellett ígérnie, hogy részt vesz a szülői munkaközösség munkájában, a férje pedig edzéseket vezet majd a gyerekeknek.

Victoriának egyedül kellett megtalálnia a család új otthonát is. "Davidnek Madridban kellett maradnia, így egyedül kellett megoldanom mindent. Valóságos rémálom a lakáskeresés, meg sem tudtam számolni, hány házat néztem meg" - panaszkodott.

Jó ízlés

Már csak amiatt kell aggódnia, tetszik-e majd Davidnek a ház, amelyet kiválasztott.

"Hiszik vagy sem, jó az ízlésünk. Szeretjük az egyszerű és világos holmikat" - mondta Victoria, aki szerint a hírnév ellenére nagyon egyszerű életet élnek.

Az éjszakákat valóság-show-k nézésével töltik, és David jobban szereti a gyorséttermeket az elegáns helyeknél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×