eur:
396.49
usd:
360.05
bux:
71824.04
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Terroristát játszottak a tanárok

Halálra rémítették a diákjaikat azok a tanárok, akik játékpuskával törtek be az iskolába. A 10-11 éves gyerekek zokogva bújtak a padok alá, amikor elaludt a villany és az egyik kapucnis felnőtt rájuk zárta az ajtót.

"Ez nem gyakorlat" - üvöltötték a maszkos felnőttek a Tennessee állambeli Murfreesboro általános iskolájában.

A 69 kisdiák halálra rémült, és még akkor sem tudott megszólalni, amikor felgyulladtak a lámpák, és láttak, hogy a saját tanáraik vigyorognak rájuk.

A szülőket is teljesen kiborította a "tréfa" - különösen az után, hogy egy hónapja 33 diák és tanár esett egy ámokfutó áldozatául a virginiai műszaki egyetemen.

Az iskola vezetői szerint az ötperces "tréfa" célja tapasztalatszerzés volt. Az iskolaszék elnöke szerint viszont "rossz ötlet volt, amiből remélhetőleg tanulnak az érintettek".

Az iskola honlapja szerint a gyerekeket előre figyelmeztették arra, hogy valami készül, később pedig a tanulók egy része is azt állította, hogy "jó vicc volt".

Azt azonban a pedagógusok is elismerik, hogy túllőttek a célon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×