eur:
396.08
usd:
359.49
bux:
71949.14
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

"Bekattantam" - videó a magából kivetkőzve üvöltő riporterről

Fél percig üvöltözött a BBC egyik riportere a kamera előtt a szcientológusokkal. Az egyház - amely tagjai között tudhat olyan világsztárokat, mint John Travolta, Anne Archer és Tom Cruise - azzal vádolja a BBC-t, hogy tüntetést szervezett, amelyen "halálos terrorista fenyegetés" is elhangzott.

Bocsánatot kellett kérnie a BBC riporterének, John Sweeneynek, mert elveszítette a türelmét, és a kamerák előtt üvöltözött a szcientológai egyház egyik tagjával.

A BBC-nél tagadják, hogy a csatorna szervezte volna a tüntetést az egyház ellen - ezt a vádata a szcientológusok egy dvd-n fogalmazták meg.

"Miért tennénk ilyet? Már a feltételezés is abszurd" - állítja a vizsgálattal megbízott szerkesztő, Sandy Smith.

"Az agymosás bűn az emberiség ellen"

A szcientológusok a BBC riporterének kirohanásáról készült felvételt feltették a YouTube oldalára.

A felvételen Sweeney azt üvölti az egyház egyik tagjának: "Figyeljen! Maga itt sem volt az interjú elején! Nem volt itt! Nem hallotta az egész interjút! Érti? Magára az interjú második felében hivatkozunk, nem az elején! Nem mondhatja azt, amit mond!"

Az illető közben ugyanazt ismételgeti: "Az agymosás bűn az emberiség ellen."

"Bekattantam"


A BBC riportere elismerte, hogy hibázott, és dühkitörésével ártott a csatornának.

"Ez volt a hetedik napom a szcientológusok között, és bekattantam. Úgy éreztem, hogy átmosták az agyamat" - tette hozzá.

Sweeney állítása szerint a stábot folyamatosan követték a forgatás alatt; legalább 13 "gyanús alakot" láttak, akik követték őket az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában. Egyik még az esküvőjén is megjelent.

Címlapról ajánljuk

Magyarics Tamás az elnökjelölti vitáról: Trump szokatlanul visszafogott volt, Harris végre megmutathatta magát

A vita nem dönti el a Kamala Harris és Donald Trump közötti versenyt, bár az első kommentárok szerint az alelnök jobban szerepelt, mint riválisa – mondta az InfoRádióban az ELTE emeritus professzora, aki szerint, ha lesz újabb vita, akkor ott majd kiegyensúlyozottabb lehet a műsorvezetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×