eur:
396.52
usd:
359.05
bux:
72008.89
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

"Hallgatni és tanulni fogok"

A jelenlegi miniszterelnököt dicsérte és saját elképzeléseiről is vallott Gordon Brown brit pénzügyminiszter, akit sokan a csütörtökön távozását bejelentő Tony Blair kormányfő legesélyesebb utódjának tartanak.

A London központjában fekvő Imagination Gallery-ben indította meg a pártvezetői (és ezzel egy időben miniszterelnöki) kampányát Gordon Brown pénzügyminiszter.

"A következő hetekben és hónapokban meg kell mutatnom, hogy vannak új ötleteim, látomásom és tapasztalatom, ami szükséges ahhoz, hogy elnyerjem a brit nép bizalmát. Hallgatni és tanulni fogok" - fogalmazott Gordon Brown.

Bár a politikus kijelentette, hogy szívesen veszi a versenytársakat a posztokért, jó eséllyel nem lesz erős ellenlábasa, hiszen nincs olyan jelölt, aki eséllyel szállhatna vele szembe.

Korábban felmerült ugyan, hogy John Reid belügyminiszter (szintén Tony Blair bizalmasa és szövetségese) bejelentheti indulását, ám a találgatásoknak véget vetett, hogy a politikus közölte: nem indul a tisztségért, mi több, belügyminiszteri posztjáról is lemond, amint az új kormányfő hivatalba lép.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×