eur:
396.52
usd:
359.05
bux:
72008.89
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Beckham és egymillió font segíti az eltűnt kislány keresését

Cristiano Ronaldo után egy másik futballsztár, David Beckham is a nyilvánosságtól kér segítséget a Portugáliából múlt csütörtökön eltűnt hároméves brit kislány, Madeleine McCann megtalálásához.

Az angol labdarúgó a Real Madrid pénteki edzése után veszi fel videoüzenetét, amelyben az emberek segítségét kéri a gyermek kutatásában.

Közben egy skót milliárdos vállalkozó egymillió fontot (365 millió forintot) ajánlott fel annak, aki bármilyen információval segíteni tudja a hatóságok munkáját a Praia da Luz nevű portugál üdülővárosból eltűnt Madeleine McCann megtalálásában. Stephen Winyard elmondta: a szülők arcát látva döntötte el, hogy így próbál meg segíteni.

A nyomozók 200 négyzetkilométeres területet fésültek át alaposan, és sok helyet többször is átnéztek, ám eddig nem akadtak a lány nyomára. A gyermek keresésében a brit rendőrség is segíti a portugál hatóság munkáját, az ügyön közel nyolcszázan dolgoznak.

A rendőrök a hírek szerint egy videofelvételt is megvizsgálnak, amelyen egy, Madeleine-nel megegyező személyleírású lányt lehet látni egy két férfi és egy nő társaságában egy autóban az üdülőváros közelében lévő benzinkútnál.

Madeleine múlt hét csütörtök éjszaka tűnt el Praia da Luzban. A kislányt az ágyából vitték el, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak, ahonnan rendszeresen ellenőrizték Madeleine-t és kétéves ikertestvéreit, Seant és Amelie-t.

A szülők nem adják fel a reményt, hogy előkerül a hároméves lány. Az édesapa pénteken közleményt adott ki, amelyben kiemeli, hogy minden követ meg fognak mozgatni Madeleine megtalálásában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×