eur:
397.61
usd:
360.12
bux:
72228.61
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Bill Clintonból "Amerika pompomlánya" lesz?

Férjére, Bill Clintonra bízná az Egyesült Államokról kialakult megtépázott kép helyreállítását Hillary Clinton, ha megnyeri az elnökválasztást.

"Nem hiszem, hogy lehetne jobb pompomlányt találni Amerika számára Bill Clintonnál. Azt mondta, bármit megtesz, amit csak kérek tőle. Én pedig munkára fogom" - mondta a volt first lady egy iowai kampányrendezvényen.

"Szerencsésnek érzem magam, hogy a férjem ennyire tapasztalt. Hiszem, hogy a korábbi elnökök segítségével jobbá tehetjük az országunkról kialakult képet. Szükségünk lesz erre, hiszen nem ismerjük az összes kárt és hátrányt, amelyet a jelenlegi vezetés okozott" - tette hozzá New York állam szenátora

Elemzők szerint Hillary Clinton ötletének pozitív és negatív oldala egyaránt van.

Egyrészt azt a képet tudná erősíteni, hogy az elnöki posztot valóban ő foglalja el, egyedül dönt a fontos kérdésekben, és nem Bill Clinton harmadik ciklusáról van szó.

Másrészt azonban arra lehet számítani, hogy a konzervatív tábor "vizslató tekintete" kísérné Bill Clinton utazásait, és egyetlen hibája akkora visszhangot kapna, mint a Monica Lewinsky-ügy.

Azt ugyanakkor senki nem vonja kétségbe, hogy eredményes munkát végezne Bill Clinton utazó nagykövetként.

A 2004-es ázsiai szökőár után összefogott elődjével, az idősebb George Bush-sal, és együtt kampányoltak az áldozatok megsegítéséért és a helyreállításért.

Címlapról ajánljuk

Ilyen Budapestet szeretne Karácsony Gergely - terveiről nyilatkozott a főpolgármester

Otthonosabb, zöldebb és szolidárisabb Budapestet szeretne az október 1-jén kezdődő új főpolgármesteri ciklusában Karácsony Gergely. A városvezető az InfoRádióban a paralimpikonok budapesti fogadásán arról is beszélt, hogy egy olimpiai és paralimpiai rendezést össze lehetne kötni a főváros teljes akadálymentesítésével 2036-ra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
Hatalmas támadás érte Moszkvát, lehengerlő offenzíva zajlik Vuhledárnál - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hatalmas támadás érte Moszkvát, lehengerlő offenzíva zajlik Vuhledárnál - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Ma hajnalban jelentős dróntámadás indult Oroszország fővárosa, Moszkva ellen, a légvédelem 14 ukrán robotgép lelövését jelentette. A régióban legalább egy lakóház lángra kapott és három repteret is lezártak az orosz hatóságok. Közben az orosz hadsereg jelentős offenzívát folytat a donyecki Vuhledár térségében, a kisváros térségében több települést is elfoglaltak az elmúlt napokban, a cél a megerősített védelmű ukrán városka bekebelezése. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború keddi eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×