eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Az állatvédők, akik megölnék a jegesmedvét

Egy, az állatok jogaiért küzdő német szervezet aktivistái azt követelik, hogy a Berlini Állatkertben hagyják meghalni azt a jegesmedvebocsot, amelyet születése óta nem hajlandó gondozni az anyja.

Knut igazi hírességgé vált, miután decemberi születése után az anyja elutasította. A kölyöknek volt egy testvére is, aki azonban születésük után négy nappal elpusztult.

A kicsi azóta a Berlini Állatkert jelképévé vált. Turisták ezrei láthatják naponta, ahogy a kis medvét megetetik egy cumisüvegből.

Akadnak azonban olyan állatvédők, akik azt akarják, hogy altassák el a bocsot. Szerintük ugyanis a mesterséges táplálás az állatok természetes életének a megsértését jelenti.

Az állatkert igazgatója azzal egyet ért, hogy nem tudnak egy teljes értékű életet élő jegesmedvét nevelni, ahhoz azonban már túl nagy a bocs, hogy megöljék.

Turisták ezrei láthatják naponta, ahogy a kis medvét megetetik egy cumisüvegből.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×