eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Mol Campus épülete Budapesten, a Kopaszi-gát mellett 2022. december 6-án. A december 8-án átadott, 143 méter magas, nettó 86 ezer négyzetméter alapterületű épületben 2500 ember fog dolgozni.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Szépnek látja a Mol kilátásait a Moody's

Felminősítés lehetőségére utaló pozitívra javította az eddigi stabilról a Mol besorolására érvényes kilátást a Moody's Investors Service.

A nemzetközi hitelminősítő a Londonban bejelentett döntéssel egy időben megerősítette az olaj- és gázipari cégcsoport befektetési ajánlású, "Baa3" szintű osztályzatát.

Az osztályzati kilátás javításához fűzött elemzésében a Moody's kiemelte, hogy a 2018 óta eltelt időszakban javult a Mol diverzifikációja és eredménytermelő kapacitása, mindemellett nagyon erőteljesek a cégcsoport adósminőségi mérőszámai.

A hitelminősítő közölte: várakozása szerint a Mol készpénzforgalom/nettóadósság-rátája 2023-ban, 2024-ben és 2025-ben valamelyest mérséklődik, de így is 40 százalék felett marad.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 14:57
×
×
×
×