eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: X (korábban Twitter)/Autocosmos México/Ford

Csendben lecserélte márkajelét a népszerű amerikai autógyártó – képek

Amikor egy márka logót vált, azt általában nagy csinnadratta övezi. Nem így történt ez a Ford esetében. Az amerikai gyártó márkajele egyszerűen megjelent az F-150 pick-upon.

A világ legkelendőbb pick-upjának új kiadásán egyszerűsített kialakítású logót találunk. A forma továbbra is a klasszikus kék ovális, de a krómozott ékezetek helyett fehér szegélyt kapott. Emellett a Ford felirat kissé nagyobb és általában véve a logó kétdimenziósabbnak tűnik, mint a korábbi változat – számolt be az autoszektor.hu.

Furcsa mód az amerikai gyártó hivatalosan nem jelentette be a változást, bár Rob Brancheau, az F-150 színeinek és anyagainak tervezője, a Car and Driver-nak megerősítette, hogy a logó valóban új – idézi a Caranddriver.com cikkét az autós szakportál.

Hozzáteszik, hogy a következő hónapokban a Ford kínálatának várhatóan minden más modelljén is láthatjuk majd, még az Európában forgalmazottakon is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×