eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc
Nyomtatott Magyar Állampapír Plusz a belvárosi 5-ös számú postán 2019. november 28-án.A november eleje óta megvásárolható nyomtatott Magyar Állampapír Plusz 5 éves futamidejű, névre szóló, nyomdai úton 10.000, 50.000, 100.000, 500.000, 1.000.000, 2.000.000 forintos címletekben előállított, fix, sávos kamatozású lakossági állampapír.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Nagy újítás a Magyar Államkincstártól

Két nyereményjáték is indul.

Állampapír-vásárlásért és számlanyitásért is állampapírra váltható utalványt nyerhetnek a Magyar Államkincstár (Kincstár) ügyfelei - közölte a Kincstár.

A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik új értékpapírszámlát, vagy gyermeküknek Start-számlát nyitnak Ügyfélkapun keresztül a Kincstárnál, és azon legalább 100 ezer forintért vásárolnak állampapírt, illetve a meglévő számlájukon ugyanennyit fektetnek állampapírba március 31-ig.

Az állampapír-vásárlók között 50 darab 50 ezer forintos utalványt, új számla nyitásával egybekötött állampapír-vásárlásért 25 darab 100 ezer forintos, a Kincstárban állampapír vásárlására fordítható utalványt sorsolnak ki. A két nyereményjátékra egyszerre is lehet jelentkezni.

A nyereményjátékkal a lakossági állampapír-vásárlás előnyeit szeretnék megismertetni a megtakarításukat befektetni szándékozó ügyfelekkel. A Kincstár ehhez kényelmi szolgáltatásokat és kedvező feltételeket biztosít. A számlavezetés díjmentes, az online szolgáltatások kényelmes és biztonságos kezelést tesznek lehetővé - írták.

Hozzátették, hogy a Kincstár piacvezetőnek számít az online állampapír értékesítésben, továbbá a személyes megjelenés nélküli, Ügyfélkapun keresztüli értékpapír-számlanyitásban is élen jár. A lakosság kezében lévő aktuális állampapír-állomány 35 százalékát kezelik, vagyis több mint 3500 milliárd forintnyit. Ezen felül a családok már majdnem 273 ezer gyermek részére nyitottak Start-számlát, amelyen összesen 153 milliárd forint értékű Babakötvényt birtokolnak.

A állampapír-nyereményjátékra a részvételi szándékot az Ügyfélkapun keresztül kell jelezni. További részletek a Kincstár weboldalán olvashatók.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×