eur:
394.68
usd:
364.48
bux:
71150.53
2024. július 8. hétfő Ellák
Érdeklődők a Magyar Telekom T-Pont üzletében, a budapesti Mammut bevásárlóközpontban.
Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Több száz embert küld el a Magyar Telekom

Felemás lesz az évkezdés a cégnél, amely megállapodott az érdekképviseletekkel: átlagosan ötszázalékos bérfejlesztést kapnak a dolgozók, de legfeljebb 450 fős létszámleépítés kezdődhet a vállalatnál.

A megállapodás értelmében 2020. április 1-jétől a Magyar Telekom nem vezető beosztású munkavállalói átlagosan 5 százalékos bérfejlesztésben részesülnek, és január 1-től a cafeteriajuttatásokat egységesítik a jelenleg nyújtott legmagasabb értéken, munkaköri besorolástól függetlenül.

A cég közleménye szerint 2020-ban is folytatódik a szervezeti átalakítás, hogy a vállalat hatékonyabb és laposabb szervezetté váljon, ezért a társaság legfeljebb 450 fős létszámleépítésről állapodott meg az érdekképviseletekkel.

Az érintett munkavállalók jelentős része várhatóan 2020 első negyedévében távozik a vállalattól. Lehetőség van arra is, hogy a munkavállaló önként jelezze távozási szándékát. A Magyar Telekom a távozó munkatársak újra-elhelyezkedését a jól működő Esély program keretén belül aktív álláskereséssel, munkaerő-piaci tréninggel és személyes tanácsadással támogatja.

Címlapról ajánljuk

Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.09. kedd, 18:00
Kalas Vivien
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×