eur:
395.03
usd:
367.99
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Pixabay

Elbúcsúzhat Ferihegy egy fapados társaságtól

A cég jelenleg még két útvonalat üzemeltet, de a jelenleg ismert menetrendek szerint ezek fokozatosan megszűnnek.

Nagyon úgy fest, hogy jövő nyártól mindkét budapesti útvonalát (Nantes és Párizs-Orly) bezárja a Transavia - írta a fapadosinfo.blog.hu, amely a közzétett menetrendi változások alapján írta ezt.

Az Air France-KLM csoporthoz tartozó fapados szeptemberben jelentette be a 2020 nyári menetrendjét, és a magyar főváros nem került bele azóta sem.

A Nantes-i járat eleve csak a nyári szezonra lett meghirdetve, a párizsi viszont hosszabb távra (és az Orly miatt budapestről egyedülinek, közlekedés szempontjából pedig kényelmesnek számított). A jelenleg elérhető információk alapján a francia fővárosba novemberben még heti két járat megy, azután december-januárban szünet, csak az ünnepi időszakban lesz pár járat. Aztán februártól még kihúzzák a tavaszi menetrendváltásig - írta a blog.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Az európai állam- és kormányfők közül egyre kevesebben vannak, akik még nem látogattak el az orosz invázió sújtotta Ukrajnába - most már nem gazdagítja ezt a tábort Orbán Viktor sem, a magyar miniszterelnök ugyanis ma Kijevbe utazott. Ám eközben Szijjártó Péter külügyminiszter, aki gyakran jár Oroszországba, telefonbeszélgetést folytatott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel - tudósított a Telex.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 17:19
×
×
×
×