eur:
389.48
usd:
359.03
bux:
67906.51
2024. június 2. vasárnap Anita, Kármen

Nyakunkon az adóbevallás! - tovább tartanak nyitva a posták

A személyi jövedelemadó bevallási határidő utolsó napján, május 20-án, pénteken több posta tovább tart nyitva - közölte Magyar Posta Zrt.

A tájékoztatás szerint május 20-án valamennyi megyeszékhelyen legalább egy posta 20.00 óráig lesz nyitva, a fővárosban az éjjel-nappal működő Keleti pályaudvarnál lévő postán kívül, a Nyugati pályaudvarnál 24 óráig, míg a Mammut Bevásárló központban 21 óráig lehet feladni a bevallást.

A Magyar Posta közleményében hangsúlyozza: felkészült a várható forgalomnövekedésre, az ügyfeleket arra kérik, hogy időben érkezzenek a postára, vegyék figyelembe a várakozási időt.

A posta felhívja a figyelmét arra, hogy a Magyar Posta a küldemény felvételét a tényleges dátummal ismeri el, így ha az ügyfél a bevallási határidő utolsó napján éjfél előtt érkezik a postára, de a küldemény felvételére éjfél után kerül sor, akkor azon a tényleges dátumot rögzítik.

Címlapról ajánljuk
Megvan a 15.! A Real Madrid nyerte a BL-döntőt

Megvan a 15.! A Real Madrid nyerte a BL-döntőt

Hiába játszott 60 percig fölényben a Borussia Dortmund a Bajnokok Ligája döntőjében, nem tudott gólt rúgni. A Real Madrid a hajrát jobban bírta, Dani Carvajal és Vinícius Júnior góljaival végül megnyerte a mérklőzést.

Orbán Viktor a Békemeneten: "mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje" - percről percre

"Még egy hét szívós munka, a legendás fideszes hajrá, és letoljuk az ellenfelet a pályáról. Óriási gólhelyzetben vagyunk, ajtó-ablak, be lehet azt pöckölni, piszkálni, tuszkolni" - fogalmazott Orbán Viktor Fidesz-elnök, miniszterelnök a Békemenet margitszigeti végállomásán szombat délután.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.03. hétfő, 18:00
Deutsch Tamás
a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 1. 10:15
×
×
×
×