eur:
397.98
usd:
359.8
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra

Már az autósok is tudják: nem mindig a legolcsóbb a legjobb

Az eddigi adatok szerint a biztosítót kereső autósok már nem feltétlenül a legolcsóbbat választják, hanem azt, amelyiknél a szolgáltatás minőségében is megbízhatnak.

December végéig kell új biztosítót keresniük azoknak, akik felmondták a tavalyi szerződésüket. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének elnöke azt mondta: akik interneten intézték a felmondást, általában kötöttek már új szerződést is.

Papp Lajos az InfoRádióban azt mondta: idén a tavalyi félmilliónál többen, csaknem 700 ezren mondták fel biztosításukat, nekik december 31-ig kell újat kötni.

Növekedett azok száma is, akik az interneten intézték ezt, ők 250 ezren vannak, és általában azonnal megkötötték az új kötelező biztosításukat.

Mint azt az elnök közölte, az eddigi adatokból már kiderült, hogy az autósok nem feltétlenül a legolcsóbb ajánlatot fogadták el, hanem azt, amelynél a szolgáltatás minőségében is bízhatnak.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×