eur:
397.79
usd:
359.05
bux:
74313.71
2024. október 1. kedd Malvin
Nyitókép: Pixabay

Egyetlen rendkívüli dolog lesz a csütörtöki időjárásban

Anticiklon hatására szinte felhőtlen időjárás várható a következő 24 órában, csapadék nélkül. Kérdés, hogy meddig tart ez a szép idő?

Csütörtök estig általában felhőtlen idő várható, legfeljebb délutántól az Alpokalján és a Kisalföldön jelenhet meg kevés felhő az égen. Csapadék nem lesz. Nincs fronthatás, rendkívül száraz a levegő felettünk.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +6 fok között valószínű, de a fagyzugos helyeken ennél hidegebb, a belvárosi területeken, a magasabban fekvő részeken és vízpartokon enyhébb idő is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 20 és 25 fok között alakul.

A következő napokban is ilyen idő lesz, majd pedig jövő hét elején, hétfő-kedd magasságában egy hidegfront érkezik, amikor jó 10 Celsius-fokkal visszaesik majd a hőmérséklet.

Címlapról ajánljuk
Küszöbön a hátraarc – Kína lemondhat a gazdasági világelsőségről?

Küszöbön a hátraarc – Kína lemondhat a gazdasági világelsőségről?

A folyamatos gazdasági lassulás miatt Kína szelete a világgazdaság tortájában zsugorodásnak indulhat – mondta az InfoRádióban a Danube Institute vezető kutatója. Horváth Csaba Barnabás szerint ezzel együtt az ázsiai ország megtarthatja az Egyesült Államok mögötti második helyét a világhatalmak rangsorában, ugyanakkor az újonnan iparosodó, gyorsan fejlődő dél-ázsiai országok is egyre kedvezőbb helyzetbe kerülhetnek.

Gulácsi Péter kimaradt a keretből, Angliából hívott meg újabb újoncot a kapitány

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretét. A névsorban ismét szerepel újonc, a nyáron Angliába szerződött Szűcs Kornél. Még nagyobb meglepetés, hogy Gulácsi Péter, aki a legutóbbi forduló után is beválasztottak a Bundesliga „Hét csapatába”, kimaradt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×