eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: police.hu

Újabb horrorszerelvényt állítottak meg a rendőrök, most Tolnában - fotó

Lakókocsit tett az utánfutóra, nehéz is volt, le is lógott és még a féklámpák sem működtek, de a sofőrt mindez nem zavarta.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalom-ellenőrző Alosztály egyenruhásai október 27-én 15 órakor a 6-os számú főút 123-as kilométerszelvényében ellenőriztek egy magyar hatósági jelzésű járműszerelvényt.

Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladta, a túlnyúló rakomány zászlóval vagy táblával nem volt megjelölve, valamint a pótkocsi féklámpái sem működtek - derül ki a rendőrségi portálra felkerült fényképes beszámolóból.

A rendőrök a járművezetővel szemben szabálysértési feljelentéssel éltek, egyúttal felhívták a figyelmét, hogy

a járművel csak úgy haladhat tovább, ha a szabálysértésre okot adó körülményeket megszünteti.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri az állampolgárokat, hogy minden esetben a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek, továbbá felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×