eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Hajmási Éva a kerekesszékes vívók tőr csapatversenyének döntője után a riói paralimpián a 2-es Karióka Arénában 2016. szeptember 16-án. A Krajnyák Zsuzsanna, Dani Gyöngyi, Hajmási Éva összeállítású magyar válogatott 45-28-ra kikapott a kínai csapattól, így ezüstérmet szerzett.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Feltöltötték a tetris challenge egyik legszuperebb képét

Hajmási Éva, a paralimpiai csapat olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok vívója vállalta a kihívást.

Hajmási Éva 1987-ben született, 2008-ban egy robogóbaleset következtében a bal lábát térd felett elveszítette. 2010-ben kezdett el vívni - olvasható a sportolóról a Magyar Paralimpiai Bizottság honlapján.

A tőr mellett a kard a másik fegyverneme, az egyéni Európa-bajnok vívó 2016-ban, a XV. Nyári Paralimpiai Játékokon Rio de Janeiróban a női tőrcsapat tagjaként ezüstérmet nyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×