eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Magyar kórház is csatlakozott a közösségi oldalakon futótűzként terjedő kihíváshoz

A játékban különböző szakmák képviselői rendezett alakban helyezik el a hivatásukhoz szükséges kellékeket, majd maguk is lefekszenek a földre,és madártávlatból lefotózzák az eredményt.

Az Infostart is beszámolt arról, ahogyan a magyar rendőrök, tűzoltók, mentők, sőt, a vadászpilóták is belemennek a játékba, amelynek segítségével bepillanthatunk a mindennapokba.

A mókából a motoros- és légimentők után a vízimentők sem maradhattak ki, utóbbiak egy "lebegős" fotót tettek közzé.

Első magyar kórházként a Bethesda Gyermekkórház is csatlakozott az Instagramon indult #tetrischallenge kihíváshoz. A játékban résztvevő orvos és főnővér elmondta, hogy örömmel vettek részt a játékban, nem esett nehezükre bolondozni, mert gyermekek közt dolgozva hisznek benne, hogy a közös játék is gyógyít. Íme az eredmény!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×