eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A Corvin parkolóház MOL üzemenyagtöltő állomásának logója a Futó utcában, a józsefvárosi Corvin negyedben. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Nagy meglepetés a Mol-tól az elektromos autót használóknak

Ultragyors e-töltőt adott át a cég Budapesten, az egy hónapig ingyenesen használható eszköz egy időben két elektromos autót tud 20-30 perc alatt feltölteni.

A Mol 2030-as hosszú távú stratégiája szerint a vállalatcsoport még nagyobb szerepet kíván vállalni a közlekedők kiszolgálásában. Az elektromos töltés részaránya még nem számottevő, de a piac jelentősen nő - hangsúlyozta Orosz András, a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője az átadón.

A XI. kerületi Nagyszőlős utcai benzinkúton állították üzembe a Magyarországon egyedülálló töltési teljesítményű eszközt.

Tóth-Fekete Róbert, a Mol-csoport e-mobilitási területének vezetője elmondta: a társaság hét évvel ezelőtt adta át az első villámtöltőket, amelyekből jelenleg hét üzemel a Mol budapesti töltőállomásain, az új ultragyors töltő a nyolcadik töltési lehetőség az elektromos autósoknak.

Felidézte azt is, hogy a Mol csatlakozott a NEXT-E projekthez, amelynek keretében a konzorcium európai uniós támogatással 252 elektromos töltőt telepít 2020 végéig, ezzel létrejön egy töltőhálózat a cseh határtól a Fekete- és az Adriai-tengerig. A töltőkből 141 kap helyet a Mol-csoport töltőállomásain.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×