eur:
401.5
usd:
364.05
bux:
72674.81
2024. október 4. péntek Ferenc

Sztárokból rakták össze a tökéletes nőt

A tökéletes nőnek olyan az ajka és a szeme, mint Angelina Jolie-é, a melle, mint Pamela Andersoné, a hátsója pedig, mint Jennifer Lopezé. A tökéletes orr viszont Nicole Kidmané.

Ki mondja ezt? Hát 20 ezer plasztikai sebész, akik a tökéletes nőt annak alapján állították össze, hogy kire akarnak leginkább hasonlítani a szépészeti műtétre jelentkező páciensek.

A tökéletes férfit viszont nem kell darabokból "összerakni": Brad Pitt ugyanis szinte minden porcikájában olyan, amilyennél jobbat elképzelni sem lehet. Leginkább a szeme, a hasa és a feneke tökéletes, de csak alig valamivel rosszabb a szeme, az álla, az arca, az ajka és a homloka is.

A közvélemény-kutatás eredménye lesz az egyik fő témája a plasztikai sebészek nemzetközi szervezet idei konferenciájának, amelyet februárban rendeznek Melbourne-ben.

A nők közül egyébként nem csak a mostani filmsztárok és modellek jelentik az irigység tárgyát. Sophia Loren arca és szeme még mindig a legjobbak között van, akárcsak egy másik öregedő szépség, Elizabeth Taylor, akinek szintén a szeme, valamint a homloka irigylésre méltóan gyönyörű.

A testrészenkénti versenyben "popsifronton" nincs vita: elsöprő többséggel Jennifer Lopez hátsója találtatott a legtökéletesebbnek. A világ legjobb melle Pamela Andersoné - ám érdekes módon sokan vannak, akik csodálják ugyan a sztár kebleit, de maguknak semmi pénzért nem akarnának hasonlót.

A férfiláb-szépségversenyt David Beckham nyerte, megelőzve Arnold Schwarzeneggert, aki viszont a legtökéletesebb mellkasnak járó díjjal vigasztalódhatott.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: cél, hogy 2-3 éven belül 1 millió forint legyen az átlagbér
Péntek reggel

Orbán Viktor: cél, hogy 2-3 éven belül 1 millió forint legyen az átlagbér

A miniszterelnök péntek reggel terjedelmes interjút adott. Szerinte óriási veszély a gazdasági hidegháború Magyarországra nézve, ezért építik fel a gazdasági semlegesség politikáját. Az igazi fegyver az infláció ellen a magasabb bér, de hogy mekkorát bírnak el a gazdaság szereplői, azt nem a kormány határozza el. A politikát tekintve pedig nem szabad elcsábulni szerinte, "elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk".

Kevés polgármesterrel, sok kérdőjellel kezdi munkáját a Fővárosi Közgyűlés

Péntek délelőtt tíz órától tartja alakuló ülését az új Fővárosi Közgyűlés. Karácsony Gergely főpolgármester egyelőre nem jelöl helyetteseket, illetve a szervezeti és működési szabályzat módosításának sincs biztos többsége. Az új testülettel kapcsolatos legfontosabb és legérdekesebb tudnivalókról az InfoRádió készített összeállítást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×