eur:
397.95
usd:
359.53
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Modellvélemény George Bushról: "Nagyon jó srác"

A brit fővárosban népszerűsítette Lauren Bush, az ENSZ Világélelmezési Programjának jószolgálati nagykövete azt a táskát, amelynek megvásárlásával segíteni lehet a világ éhezőin. Az amerikai elnök unokahúgát ugyanakkor legalább annyit kérdezték a családjáról, mint a jótékonysági akcióról.

Lauren Bush a jelenlegi amerikai elnök, George Bush öccsének, Neil Bushnak a lánya, de hírnevét nem pusztán rokonainak, hanem majd egy évtizedes modellkarrierjének is köszönheti, korábban például ő volt a Tommy Hilfiger márka arca.

Noha a kifutók világának már búcsút intett, a reflektorfény továbbra sem kerüli el, hiszen elvállalta az ENSZ Világélelmezési Programjának képviseletét. A rászorulókon való segítés szándékával alkották meg az úgynevezett Feed (Táplálás) szatyrot, amelynek megvásárolja egy évre biztosítja egy fejlődő országban élő gyermek táplálását.

A táska gyorsan divatcikk lett az Egyesült Államokban, köszönhetően például Lauren és Barbara Bushnak. Utóbbi a korábbi elnök, George Herbert Walker Bush felesége, vagyis Lauren nagyanyja.

Noha az exmodell nem igazán szeret politikus rokonairól beszélni, a Guardian brit napilap újságírójának adott interjúban bevallotta, hogy már várja, amikor nem a nagybátyja lakik majd a Fehér Házban.

Amikor a riporter arra kérte, hogy mondjon valami meglepőt nagy hatalmú rokonairól, némi gondolkodás után azt mondta: "A nagyapám nagyon jól énekel, a nagybátyám pedig, hm, nagyon aranyos és nagylelkű, tulajdonképpen ő egy igazán jó srác".

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Az elmúlt napok sorozatos forintgyengülése folytatódott kedden is. A kora délutáni órákban a forint 398 felett az euróval szemben, ami új kéthavi forintmélypont. Ebben a Fed-elnök lassabb kamatvágásra utaló tegnapi beszéde, a dollár határozott erősödése, és az is szerepet játszik, hogy a Fehér Ház információi szerint Irán rövidesen ballisztikus rakétákkal fogja megtámadni Izraelt. A dollár ereje miatt a dollár/forint jegyzések 360-ig ugrottak, ami új egyhavi forintmélypontot jelent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×