eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: pixabay

Gyerekbántalmazási botrány - Megszólalt a karateedző

"Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre."

Az ATV elérte a külföldön nyaraló Agócs Tibor karateedzőt, aki egy gyermeket fegyelmezésképp a szolnoki kalandparkban egy tábor keretei közt egész egyszerűen felrúgott.

Agócs Tibor közölte: "mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre".

Hozzátette: azon dolgozik, hogy valamilyen szinten jóvá tudja tenni a történteket, úgy látja, a kisfiú édesanyja nyitott arra, hogy a fiútól is bocsánatot kérjen, találkozni is fognak.

Agócs Tibor nagyon félti a családját most. Megérti a felháborodást, és áll a büntetés elé is, de a saját gyerekét szeretné megvédeni a nemtelen támadásoktól.

Közben felbukkant egy másik illető is, aki állítja, 30 éve ismeri őt Agócs Tibor, üzleti vitájuk volt, ami tettlegességgel zárult Agócs részéről.

Jogászi vélemény szerint akár 5 év szabadságvesztést is kaphat Agócs Tibor védekezésre képtelen kiskorú veszélyeztetése miatt.

További kérdésekre és felmerült ügyekre Agócs Tibor csak élő adásban, vágatlan formában hajlandó válaszolni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 20. 13:09
×
×
×
×