eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Police.hu

Körözött férfi autózott bódultan egy életveszélyes járművel - sokkoló videó

Bódult állapotban és életveszélyesen közlekedett egy férfi Miskolcon, aki gyakorlatilag minden más szabályt is megszegett. A rendőrség járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai 2023. július 18-án reggel szűrték ki a forgalomból a gyanúsan közlekedő, sőt, már másokra is életveszélyes férfit - írja a police.hu.

A 23 éves elkövetőt Miskolcon, a Fonoda utcánál ellenőrizték. A sofőr viselkedése azonnal árulkodó volt. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a férfi bódult állapotban vezetett, valamint az utasa is fogyasztott kábítószert. A járőrök mindkét személyt előállították a rendőrségre további mintavétel céljából.

A egyenruhások ezenkívül egyéb problémákat is feltártak – például a férfit körözte a rendőrség, továbbá számos műszaki hiányosság is volt a járművön –, melyek miatt külön szabálysértési feljelentés is készült.

Közlekedési szabálysértések:

hatósági jelzés hiánya;

a forgalomból ideiglenesen kivont jármű;

az autó műszaki érvényessége lejárt;

biztonságos közlekedésre alkalmatlan állapotú gépjármű (az első szélvédő repedt, a gumiabroncsok profilmélysége nem megfelelő, valamint az első és a hátsó vészhárítók töröttek és hiányosak, a karosszéria több helyen korrodált).

Egyéb szabálysértés:

a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz az autóban.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Indul a roham az otthonfelújítási milliókért: 10 dolog, amire nagyon figyelj!

Indul a roham az otthonfelújítási milliókért: 10 dolog, amire nagyon figyelj!

A kormány eredeti terveihez képest négyhetes csúszással, július 1-jén, hétfőn elindul az új Otthonfelújítási Program, amelyben legfeljebb 6 millió forintra lehet pályázni. A programban húszezer, 1991 előtti használatba vételi engedéllyel rendelkező családi ház legalább 30%-os energiahatékonyság-növelése valósulhat meg 108 milliárd forintnyi uniós forrásból. 10 pontban foglaljuk most össze, mire érdemes odafigyelniük a kérelmezőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×