eur:
393.35
usd:
364.18
bux:
72008.66
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Rendőrök vettek üldözőbe egy száguldozó robogót Budapesten - videó

Az autósok fedélzeti kamerája rögzítette az eseményeket.

"2023. Július 3-án, délután fél négy környékén a Budapest XIII. kerület Dagály utca és a Váci út kereszteződésénél várakoztam, míg a lámpa zöldre vált. Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy egy motoros a rendőrség elől menekül" – írta egy olvasó a bpiautosok.hu oldalon.

A felvételek szerint a járdán száguldva próbált meglógni egy fiatal férfi és nő egy robogóval az őket üldöző rendőrautó elől. Azok egy kereszteződésben eléjük vágtak, ott a robogó visszafordulva centikkel húzott el a kocsi és a benne ülő előtt. A zsaruk folytatták az üldözést, de hogy annak mi lett a vége, nem tudni. A portál szerint nem kizárt, hogy a fiatalok megléptek, mert a fürge motor ellen a rendőrautónak a városban nem sok esélye volt.

A videón tisztán látszik, hogy nem volt rendszám a robogón, ráadásul vélhetőleg 50 köbcentis lehetett, amin hazánkban utas nem is szállítható, hiába kétszemélyes a járgány. A rendőröknek akár ez is szemet szúrhatott.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×